sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Barstow & Los Angeles, California

Eilen saavuttiin reitillämme osavaltoista viimeiseen, Kaliforniaan. Ensimmäinen yö majoituttiin Barstow'ssa, taas yhdessä geneerisessä pikkukaupungissa. 

Oo koo

Synttärijuhlien kolmas päivä sisälsi tietysti kakkua! Hyvää oli, ja suklaista. Jaksettiin syödä ainakin melkein viidesosa.
Barstow'sta löytyi myös drive-in-leffateatteri, joten sitä piti tietysti käydä kokeilemassa! Erittäin hämmentävä kokemus. Useat paikalliset ajelivat sinne pickup truckeillaan ja istuivat joko sen lavalla tai taitettavilla retkituoleilla. Ääni leffaan tuli radion kautta, mikä oli muuten kätevää paitsi kun meidän ultramoderni automme ei suostunut noin varttia pidempään olemaan pelkällä akkuvirralla niin sitä piti sitten välillä vähän käynnistellä.

Leffa alkaa kohta

Iiiso kaktus
Tänään käytiin Pasadenassa pyörähtämässä Caltechin kampuksella.


Siellä oli myös kilpikonnalammikkoja ....
No pakkohan tällanen oli ottaa
Ja tallusteltiin kaupungilla kunnes tuli ihan pimeää.Ööh

3 kommenttia:

 1. Kiitos kakunjämistä ja hyvää loppulomaa! Olipa mukavaa lukea teidän bloginne tarinoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti maistui - ja kiitos samoin! Olemme myös jo alkaneet prehtyä teidän blogiinne, kiva ja mielenkiintoinen. Kiitos matkavinkeistä!

   (Muille tiedoksi: törmäsimme motellissa suomalaiseen perheeseen, isä, äiti ja kaksi reipasta poikaa. Ajattelimme, että lapsille nyt ehkä ainakin maistuu ja annoimme heille sen synttärikakun lopun jääkaapistamme. Heidän bloginsa: http://vuosibuffalossa.blogspot.com/)

   Poista
 2. Kirjan Hunter S. Thompson, Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa, ensimmäinen lause:
  "Olimme jossain Barstown paikkeilla aavikon reunalla, kun huumeet alkoivat iskeä."

  VastaaPoista