perjantai 13. syyskuuta 2013

Sekalaisia kuvia ja ajatuksia (osa 2: ruoka)

Sekalaisten asioiden toisessa osassa keskitymme ruokaan ja siihen liittyviin asioihin.

Ensimmäisenä vuorossa on erikoinen pikku mönjä joka muuttaa veden mehuksi/jääteeksi. Koska miksi juoda vettä vetenä, kun voit lisätä siihen keinotekoisia väri- ja makuaineita!

Ensin oli vesi ja mönjä
Sitten oli mönjätty vesi! Ei pahaa.

Fortune Cookie!

Texasissa oltiin hyvin ylpeitä osavaltion muodosta:

Grilli
Vohvelirauta

Hotellihuoneessa oli Kahvi-kahvia !

Safeway-ruokakaupassa törmäsimme hauskaan tapaan varoittaa ostoksilla olijoita kasvishyllyn kostutuksesta: Kaiuttimista alkoi kuulua ukkosen jyrinää, osa hyllyn valoista alkoi välkkyä, ja sen jälkeen vasta alkoi hieman suihkuta vettä kasvisten ympärille. Niin söpö!! Tästä ei valitettavasti saatu kuva- eikä videomateriaalia.

Iiiiso herkullinen pulla
Kuten ylläoleva pulla, lähes poikkeuksetta kaikki ruoka-annokset ovat valtavia. Ja jos jotain voi friteerata, se friteerataan (esim. salaatin kanapalat, tv-mainoksessa myös friteeratun kanan lisukkeena tuleva sämpylä on friteerattu).

- Vihdoinkin kotona!
- Globetrotters
- Maassa maan tavalla
- Tilanteenmukaiset eväät
- Ympäri käydään yhteen tullaan

PS. Siltä varalta, että joku vastaavaa matkaa suunnitteleva ja matkabudjettia rakentava eksyy bogiamme lukemaan, yritämme saada vielä aikaiseksi mm. "Reissu numeroina" -postauksen, johon keräämme eri tyyppisten kululajien suuruuksia ja tyypillisiä hintoja USA:ssa (lennot, majoitukset, autonvuokra, syöminen, bensa...). Joten Stay Tuned ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti