lauantai 31. elokuuta 2013

Gallup, New Mexico


Albuquerquessa aamulla 31.8.2013
Aamulla laskeskeltiin matkapäiviä ja katseltiin karttaa, ja havaittiin, että oltiin vähintään päivä edellä summittaista aikataulua - loistava juttu! Lähdettiin sitten hissuksiin ajelemaan kohti Gallupia, joka sijaitsee New Mexicon puolella Arizonan rajan tuntumassa. Matkalla koukkailtiin taas vanhalle Route 66:lle, joka oli paikoin todella huonossa kunnossa.

Vanha Route 66 hieman ennen Lagunaa, välillä oli isoja kuoppiakin
Joku oli ajanut autonsa pieneen rotkoon, ei henkilövahinkojaEi voinut ohittaa käymättä. Alueella on louhittu hiiltä ja uraania.

Museossa oli myös pieni lavastettu kaivos
Kaivoksen lounashuoneen seinillä oli vanhoja julisteita, joista yhden kuva on napattu Vuorimieskillan lehden, Wuorikautisten logoksi!
Maisema alkoi länteen edetessä paikoin punertaa. Täällä on kuvattu paljon länkkäreitä.

Gallupissa olimme melko aikaisin, joten päätimme lähteä elokuviin! Retkueen vanhempi jäsen kysyi lippukassalta oliko vielä hyviä paikkoja jäljellä. Sepäs herätti hilpeyttä kun ei ollut paikkalippuja, salissa kun oli lopulta vajaa 15 henkeä katsomassa elokuvaa The Mortal Instruments: City of Bones. Pisti muuten miettimään... 22 000 asukasta, 2 elokuvateatteria, liput 8,5$, tässä teatterissa 5 salia, joissa kaikissa eri elokuva ja useita näytöksiä illassa. Miten tuollainen täällä kannattaa ja Suomessa ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti