tiistai 27. elokuuta 2013

Sarrrja, sarrrja (Oklahoma City, Oklahoma)

Aluksi ihan oikea matkailuvinkki: kannattaa ottaa mäkkärin tuulikaapista tai levähdyspaikalta hotellikupongeista koostuvia maksuttomia lehtiä. Niistä näkee kivasti eri auleiden hotellitarjonnan hyvin järjestettynä ja kartoille merkittynä, ja niillä kupongeilla säästää ihan oikeasti rahaa - hinnat ovat kupongilla halvemmat kuin netistä varatessa, puhumattakaan siitä että kävelisi sisään ja maksaisi listahinnan.

Ja sitten tien päältä: Tulsan jälkeen poikettiin hieman shoppailemaan ja syötiin terveellisesti. Amerikassa hedelmäsalaatitkin on isompia!


Sitten bongattiin vanhan tien varresta asekauppa-panttilainaamo 66 Pro Shop. Mitäpä olisi USA ilman aseita. Poikettiin siis sisään ja juteltiin tovi aselainsäädännöistä ja hieman erilaisista aseista, muutamia hieman käpisteltiinkin. Erittäin mukava ja auttavainen myyjä vinkkasi meille Oklahoma Cityn ampumaradasta, jossa pääsisi halutessaan kokeilemaan erilaisia aseita. H&H Shooting Sports löytyi helposti ja hotellihuone napattiin 300 m päästä.
Tarjolla oli kaikenlaista peliä, ja päädyimme kokeilemaan venäläistä/neuvostoliittolaista pikakivääriä (sellainen "iso AK-47 etutuilla"), UZIa ja - sokerina pohjalla - MP-40 ("Schmmeisser") vuodelta 1943. Sarrrja, saarrrja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti